A baconkockákat serpenyőbe szórjuk, és lassú tűzön átpirítjuk, hagyjuk, hogy kiolvadjon a zsírjuk. Közben a spárgákat megmossuk, megtisztítjuk. A zöld spárga tisztítása roppant egyszerű: egy szálat a kezünkbe veszünk, óvatosan meghajlítjuk, majd ahol hajlik, eltörjük. A spárga vége és a töréspont közötti rész fás, ezt nem használjuk fel. A spárga többi részéről rövid pengéjű késsel […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.