A disznóvágás falun ma is fontos eseménynek számít. A városi polgárnak legfeljebb kóstoló jut a toros terülj-terülj asztalkámból. Hurka, kolbász, sült oldalas, tepertő, remegő, fokhagymától illatozó kocsonya, később meg az érlelt-füstölt kolbász, szalámi. Utánanéztünk, milyen borok illenek a "disznóságokhoz".

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.