A csirke egyáltalán nem unalmas alapanyag, ha finom fűszerekkel, izgalmas köretekkel készítjük el. Bloggereink is gyakran választják a csirkehúst receptjeik alapjául, mutatjuk a legjobbakat. Egyben sütnéd? Akkor Pataky Péter receptje neked szól! Rántsuk ki! De ne csak úgy egyszerűen, hanem például mandulás panírba forgatva.  Ki tudna ellenállni egy tál ropogós csirkeszárnynak? Avokádókrémmel is megtölthetitek a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.