Radu Banzaru román színész játssza Orbán Viktor miniszterelnököt az Angela Merkel német kancellárról szóló filmben – írja a Romania Insider.

Román színész játsza Orbán Viktor a Merkelről szóló filmben

A lap szerint a film 2015 nyarán játszódik majd, és a fő témája a menekültválság kezelése, a német vezető által hozott döntések lesznek. Azokat a konfliktusokat mutatják be, melyekbe Merkel részben saját német politikustársaival, részben más országok vezetőivel került amiatt, hogy úgy döntött, beengedi a Szíriából menekülő tömegeket. Ezek között a vezetők között szerepel majd Orbán, aki nem akarta beengedni a menekülteket.

Angela Merkelt Imogen Kogge német színésznő játssza majd, a film pedig Robin Alexander újságíró Die Getriebenen című bestsellerje alapján készül. A rendezője Stephan Wagner lesz, aki egy csomó Tetthely-epizódot és német tévéfilmeket készített eddig.

Forrás: index.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Apai ágon van benne némi igazság ...
simmering73
Illiberális köcsögöknek kötelező movie lesz.
papa.49
@simmering73: Az attól függ pozitív, vagy negatív figura lesz a német filmben )))))))))))))
Desischado
Szegény szinész, vajon tudja, kit kell játszania?
Commenter
Ha nem álhír, mekkora lenne már a csuti arca, ha saját magát alakíthatná? Már miért ne játszhatna egy színész negatív figurát. Bruno Ganz is zseniálisan alakította Hitlert, Anthony Hopkins is. Radu Banzarut majd jól elmaszkírozzák, felszedetnek vele több tíz kilót vagy műhasat raknak rá,és ennyi. Akár még jól is járhat a szereppel, bármilyen undorító figura is orbán. De miért Banzaru? A Nemzetiből nem castingoltak senkit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.