Ritkán látott pillanatokkal szembesülhettek a nézők az ATV keddi Egyenes Beszéd című műsorában. Az ATV Egyenes Beszéd című műsorának vendége volt kedd este Berki Krisztián. Mint ismert, Berki nem sokkal korábban mindenkit meglepett, amikor ingben és nadrágban, a medencéből kisétálva bejelentette, hogy indul a főpolgármester-választáson. Rónai Egon ennek kapcsán invitálta meg a műsorába, hogy mindenki tisztább képet kapjon arról, valóban komolyan gondolja-e az indulást Berki Krisztián, illetve milyen tervei vannak arra az esetre, ha megválasztanák.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@karma1: Nem tudok MÁR! az ilyenen szórakozni- eddig is idegesitett, a magamutogató celebek ajnározása- mert még ha valamit letettek volna az asztalra, de némelyik ráadásul olyan sötét, hogy a tyúkom okosabb nála- mert benne élek, és csak elszomorit, hogy hova jutottunk az elmult tiz egynehány év alatt. " s a sirt, hol nemzet süllyed el, népek veszik körül, és az emberek szemében gyászkönny ül". És biztosan igazad van, lesz aki puzsérra, berkire- meg még nem tudom kinek támad majd kedve indulni- szavaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Van valaki,aki komolyan veszi ezt a kőbunkó kokszos taplót?Sokat lendített volna a modorán egy érettségi,de még most sincs késő forgatni egy illemtankönyvet.Bár ezen a gyökéren az se változtatna.Felháborító,hogy még tv-műsorba is betolták,(igaz,olyan tv-be,amit talán egy tucatnyian néznek) pedig ez a nagydarab kokszos majom egy igazi vizuális környezetszennyezés.
csipetke
@csipetke: Ja,és Rónai Egon valaki,de Berki csak egy ki tudja hogyan,felkapaszkodott senki
advocat
Ezen ki döbbent meg? Valami érzőlelkű firkász? És ki a fene a Berki? Egy nulla, csak jól festi magát.
karma1
Egy dolog azonnal kiderult: a legkisebb konfliktushelyzetet - illetve kenyes kerdest - sem tudja kezelni. Na, pont egy ilyen idiotara kene bizni Budapestet,... Azert a fideszrol tobb eszt felteteleztem volna. Meg a puzser is jobb, bar o is a hulyek kategoriajanak elso helyezettje,...:)
RonaGyuri
@karma1: én ezt a majmot csak reakciókból ismerem - olyan műsorokat végképp nem nézek, amikben szerepelni szokott - (Puzsért egyszer-kézszer láttam, de nekem az sokk volt) ezek alapján egykutya a kettő és igazából az orbáni kultúra szerves részei! =))
karma1
@RonaGyuri: Mi mas lenne, mint a fide$$ program resze? Ezt csak a hulye fide$$ birkak nem latjak,...:o(((( Az utolso pillanatig nem hiszik el, hogy oket is be fogja daralni a kisgomboc...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.