A különböző húspácok, marinádok nem csupán izgalmas kísérletezésekre, ízutazásra adnak lehetőséget, ennél jóval többre hivatottak. Akkor is érdemes bepácolni a húst vagy a halat, ha eleve intenzív az alapanyag íze – harmonikus páccal még jobban kijönnek a karakteres jegyek –, valamint abban az esetben szintén jó megoldás a kellemesen fűszerezett pác, ha egyébként semlegesebb ízű […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.