Ezúttal Szlovákiában kapott büntetést, mert nem adott számlát. De azért jó dolog is kisült a történetből.

A Bors cikke szerint megint megbüntették a Viszkis becenéven ismert, bankrablás és más miatt elítélt, büntetését letöltő Ambrus Attilát, aki kézműves termékeinek kereskedésével foglalkozik manapság.

Megint megbüntették a Viszkist

Fotó: TV2/YouTube

A cikk szerint Ambrus elfelejtett számlát adni egy vásárlónak, akiről kiderült, hogy a szlovák adóhatóság embere. Ez a szlovák törvények szerint adócsalásnak minősült, ezért akár többezer eurós büntetést is kaphatott volna Ambrus, ám végül mérsékeltebb összeget – 330 euró – kellett fizetnie.

Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe (...), egy ember DVD-t vásárolt tőlem, én pedig – sajnos– nem adtam nyugtát. Aztán kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt.

Ostoba voltam, pedig mindig kínosan ügyelek ezekre a dolgokra, mert a múltam miatt rám külön figyelnek, de most a nagy kapkodásban mégis hibáztam. A standom közvetlenül a vásár bejáratánál, elég jó helyen volt, mivel az egyik helyi étteremtulajdonos beengedett ma­gához, a sors azonban mégis elvett tőlem 110 ez­ret, amivel így végül a szlo­vák államot támogattam. De úgy voltam vele, hogy le van sz*rva a bírság, hiszen én hibáztam

- mesélte el a lapnak Ambrus, ám hozzátette: később visszatért az adóhatósági ember és meghívta egy italra, mert felismerte, hogy ő a Viszkis.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Szégyen az, hogy ez a volt bankrabló még szerepelhet a médiában ! gondolom, hogy akiket anno megfélemlített nem gondolnak rá szimpátiával ! És állítólag nincs meg a pénz sem és az állam kártalanított ! A bűnöző aki ekkora bűnt követett el, az bűnöző és nem példaképként mutogatható ! Undorító !
cirip
"... De azért jó dolog is kisült a történetből."
Igen? és milyen jó dolog?! Hogy megint szerepel a médiában ez a mocsok bűnöző? Óhh, ja, támogatta a Szlovák államot, omg. hova sz*jak.. Takarodna már haza Romániába!
jesz
mint észrevehettük, Ambrus ha belefut egy pofonba, azt mindig megmagyarázza...
De valahogy szánalmasra sikerednek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.