Iránban a hűtlen feleségeknek megkövezés jár, a csador nélkül utcára merészkedő nőket az erkölcsrendőrség bekíséri. Az amerikai-iráni antropológus szerint azonban a teheráni fiatalok lázadnak: orgiákat tartanak, hogy így ássák alá az iszlamista rezsimet.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hoppare
De jó fej hír! :) szurkolok nekik :))
Christian
A vallás csak arra jó, hogy megnehezítse az így is sz@r életet!
Az összes vallási vezető monnyon le!
Koronix
@Christian: ha annyira rossz a vallás, akkor miért van az, h a világon összesen 14.27% vallja magát ateistának, illetve nem vallásosnak? en.wikipedia.org/wiki/Religion
Soma
A vallás egyszerre kapaszkodó, másrészt sok esetben a manipuláció eszköze. Kapaszkodáshoz kapcsolódik a vallás, a vallási szimbólumok is. Ez egyfajta mankó. Mindannyiunknak van valamilyen mankója. Azt vallom, hogy bármely vallásba bigott módon belemenni azt jelenti, hogy retteg az illető a felnőtt létállapottól.Amikor úgy gondolja valaki, hogy kizárólag és egyedül épp az az „üdvözitő” út, amit az adott vallás diktál, akkkor bizonyos módon lemondott saját döntéseinek a felvállalásától, és marad a szuperegótól kapott információk és utasítások viszonyában, mintha még mindig anyunak, apunak akarna megfelelni. Van, aki ezt haláláig csinálja. Most Krisna apu vagy Buddha apu mondja meg, mit tehetsz, úgyhogy ne gondolkodj, és főképp ne kételkedj, mert majd ők megmondják neked, hogy csináld, hogy helyes. Tehát kvázi rólam minden felelősség le van véve, hiszen én csak azt tettem, amit Krisna mondott, pontosan ugyanúgy tettem, akkor fordultam jobbra-balra, amikor utasítottak, nem szeretkeztem természetesen csak gyermeknemzés céljából, nem tettem vagy tettem a fejemre ilyet és olyat. Nem kell felelősséget vállalnom a döntéseimért, ami kétségtelenül iszonyú meccs belül egy gondolkodó és ébredező embernek. Ugyanis senkire nem kenhetem egy idő után a döntéseimet, hanem szembe kell néznem, hogy te egy idióta, önsorsrontó liba vagy, ezt választottad magadnak, gratulálok, erre voltál képes. Nem mutogathatsz, hogy miattad és miattad és miattad. Nyilván, sokan kapaszkodónak választanak egy vallást maguknak, mert annyi bizonytalanság vagy szorongás van bennük, hogy muszáj valamit megragadniuk. És ez érthető is.Szerintem hit nélkül nem lehet élni, vagy legalábbis igen nyomorúságosan. Én magam is hivő vagyok, az összes vallásból és az élettapasztalatomból integráltam a saját hitvallásomat, ami semmilyen egyházhoz nerm köthető.
Mindenesetre sejteni lehetett, hogy a fiatal arab nők előbb-utóbb fel fognak lázadni a vallási hagyományoknak nevezett elnyomás és megnyomoritás ellen, úgyhogy nagyon drukkolok nekik! Nem semmi, amiből ki kell törtniük...
Hoppare
Ajánlom A FÁTYOL MÖGÖTT c. könyvet Jean Sasson-tól. Igaz történet alapján... megdöbbentő.
Evikati
@Hoppare: Kösz!:-) Ilyenkor jövök rá (szeretem a könyv ajánlásokat), hogy mennyire le vagyok maradva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.