Ha egyszerre sok és sokféle ételt készítünk, könnyen elveszhetünk a részfolyamatokban. Ne fusson ki az egyik étel, ne égjen oda a másik a serpenyőben, a harmadik pedig ne kezdjen el fekete füstöt eregetni a sütőből. Könnyen megfeledkezhetünk valamiről, nyilván egy veszélytelenebbről, mondjuk a meghámozott és felaprított krumpliról. És ki szereti a bebarnult burgonyából készült krumplisalátát? […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.