A fermentálás egyáltalán nem újkori szeszély, hiszen már időszámításunk előtt 6000-ben ismerték az eljárást. Most ismét virágkorát éli, lássuk, miért is olyan hasznosak az így készült élelmiszerek! A fermentáláshoz nem kell sok: némi zöldség (vagy például gyümölcs), só és víz, aztán a többit, a „melós részt”, elvégzik azok a jótékony baktériumok, amelyek a természetes cukrokat […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.