Megszületett Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya! A pici makkegészséges, csöndes, nyugodt baba.

Gabi korábbi betegségei némi félelemre adtak okot, de minden a legnagyobb rendben ment, mind a várandósság, mind pedig a szülés alatt. Így december 3-án 3150 grammal és 54 centiméterrel a világra jött Krausz Hannaróza Mária. A kislány a Mária nevet egyébként Gabi édesanyja után kapta.

„A pillanatra vártunk, a semmi máshoz nem hasonlítható érzésre, hogy szülők lettünk! Tényleg káprázatos. A szülés előtti három hétben egyébként már a szoba sarkában várt az összecsomagolt bőröndöm, hogy ha indulni kell, minél gyorsabban bejussunk a Róbert kórházba.

Aztán jött múlt hétfőn az a nagy hóesés. Az orvosom, akihez tíz éve járok, csodálatos ember, előre figyelmeztetett, ne lepődjünk meg, frontok idején gyakrabban szülnek a nők. December 3-án a mínuszokkal és a hóval a mi kislányunk is megérkezett. Most lettünk igazi család” – kezdte a szülés előtti időről mesélve Tóth Gabi a Story magazinnak.

A nagy napon az egész család jelen volt és a műtő előtt izgultak. Ám mint kiderült nem volt semmi okuk rá.

„Császárral szültünk, én ezelőtt egyetlen egyszer jártam műtőben. Pontosabban túlzás, hogy jártam, hiszen vittek, mert aludtam már. Most különleges élmény volt beöltöztetve állni és végignézni, ahogy a feleségem hasából kiemelik Hannarózát.

Nagyon izgultam, mielőtt beléptem a műtőbe, de azzal szuggeráltam magam, hogy elvégre dolgom van: amiben csak tudok, segítenem kell a feleségemnek! Álltam a fejénél, ő semmit nem érzett, nem fájt semmije, műtét közben beszélgetett az orvossal, velem, majd betettem egy fülhallgatót a fülébe, és zenét hallgatott. Minden flottul és gyorsan ment. Maga a műtét nem tartott tovább 20 percnél” – árulta el Krausz Gábor.

Címlapkép: Facebook/Story

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azonkivül, hogy más céljuk nem volt, mint a sajtóba való bekerülés, mi közünk hozzá?
A kicsi biztos aranyos, de a szülők felejthetők.
advocat
Naponta születik kb. 300 magyar gyerek. Kérem a "maradék" fontos adatait. Is. Mert egyenjogúak ők is! Mert ki a fene ez a két ember, hogy ilyen fontos közülni, hogy mi történik velük. Mert nekem valahogy nem hiányzanak. Egyébként a gyereknek temészetesen sok boldogságot! Ennyi.
volvós
Baromarcú " celebek " A műtőben operálnak sérvet, vakbelet... a szülészeten meg világra segítik az embriót !!! Tényleg hova fajulnak ezek a szellemi toprongyok ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.