Ötven éve zenélnek együtt, Kramer azt hitte, ez számít valamit. Hát, nem. Az embernek vannak mindenféle romantikus elképzelései arról, hogyan működik egy rockzenekar. Hogy bandázás van, összetartás, haverság, mindenki egyért, egy mindenkiért, ha bajod van, Pista, megoldjuk, addig nem indul a Barkas Salgótarjánba, míg benne nem ülsz, stb. És ez igaz is egy pontig, addig, míg a Barkas helyett már Ford Tranzitok viszik a zenekart, ami már kft. és van könyvelője meg személyzetis Marikája, és Pista, a remek dobos, csak egy fogaskerék a sokból. És amikor a fogaskerék kicsorbul, és a gépezet elkezd kattogni, akkor Pista helyére betesznek egy másik fogaskereket. Szegény, Pista, ugye.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még a PISA-nál is komolyabb szövegértési gondok

Az sem piskóta mikor szenzáció-hajhászás miatt írnak hülyeséget a címben, na de fordítva???

Eddig – legalább is nekem – úgy tűnt, hogy csak a sortosokkal van gond, de most kiderült, hogy másoknál is az index.hu-nál. Pontosabban a már megszokottnál komolyabbak.
Egy cikk címében ott áll, hogy „Az Aerosmith dobosát kidobók zavarták el saját zenekara próbaterméből”. Amit igazából csak egy szellemesnek szánt utalás kedvéért olvastam el, utalni akarván a Szegedi Ünnepi Játékok - Szegeden, a Dóm téren került színre, 1935. au¬gusztus 10–12 és 15-én, . Pietro Mascagni vezényletével és a Milánói Scala művészeinek közreműködésével a szerző A Parasztbecsület (Cavalle¬ria rusticana) c. műve - klasszikus anekdotájára, melyben a világhírű szerzőt a felügyelő azzal zavarta el, hogy: Menjen máshova mászkálni! =))
Nos persze a Kramer-el nincs ilyen szellemes szóvicc, még a der Krämer szatócs, kupec jelentése sem igazán jó.
Azonban a derék firkász gondoskodott poénról. Elolvasva kiderült, hogy szó sincs arról, hogy egy (pontosabban kettő, de ez lényegtelen) bunkó ne ismerte volna fel a világhírű művészt! De nem ám, sőt pont arról szól a történet, hogy nagyon is felismerték, mert az együttes többi tagja dobatta ki a dobost! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.