NA JA; EZ A GAGYI ORSZÁGA!!! =)) Ezt a szart nem fogja senki nézni - gondolta. Árpa Attila, miután páros lábbal beleállt a bulvársajtóba – a hogyant nem idézném – arról beszélt D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal soron következő adásában, hogy máig nem tudja eldönteni, jól döntött-e annak idején, amikor a Színművészetit félbehagyta a tévés karrier kedvéért.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Sajnos egyáltalán nem ritka az Árpa,

mármint az általa is beismert minőség, a felismerés annál inkább

Nincs rá jobb kifejezés: Gagyi! Nem, nem csak a közbeszéd és a politika valamint a média, de a kultúra maga is – tisztelet a nagyon kevés kivételnek – egyértelmű gagyizás! Bár az igazat megvallva ez azért túlzás. Nem, nem a pejoratív értékelésben sántít, hanem a definíció egy kitételében: „Kriminalisztikában használt kifejezés.
Azt a bűncselekményt hívják így, amikor hamis (jellemzően) aranyat árulnak aluljárókban, kapualjakban, jóval a reális ár alatt” – írja az értelmező szótárak egyike. Nos a kultúréis élet gagyizására egy dolog nagyon nem stimmel a „jóval a reális ár alatt”. Sőt azt kell mondjam sokkal inkább még az igazi aranyra jutó árat magasan meghaladó áron!
Árpa művész úr azt nyilatkozta, hogy mikor félbehagyta az főiskolát úgy gondolta: „Gyorsan legyártom ezt a pár műsort, aztán folytatom megint a főiskolát. Ezt a szart Magyarországon úgyse fogja senki nézni. Gyorsan legyártom ezt a pár hülyeséget, aztán jövök vissza hozzátok az igazi életbe.”!
Nos a nem tudom, hogy ez a „beismerés” mennyire elgondolkodás, s mennyire reklám, de a minősítés közel áll az igazsághoz, még akkor is ha még nála is gagyibbak vannak!
Egy vonatkozó kérdés: helyettes államtitkárok vajon hogy gondolnak ilyenkor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.