A maradandó karcsúság eléréséhez az a legjobb, ha egyszerre sokat fogyunk, ami ellentmond az orvosok körében is elfogadott általános nézetnek. Katrina Purcell, a Melbourne-i Egyetem kutatója tanulmányában egy 1 hét alatt 1,5 kilogrammos fogyást eredményező gyors fogyókúrát hasonlított össze egy fokozatos, 36 hetes, heti 0,5 kilogrammos testtömeg-csökkenéssel járó diétával. Meglepő módon, a jelenleg elfogadott általános […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Ezt a kutatást, melyik fogyókúrás étrend kiegészítőket gyártó cég finanszírozta?
No csak azért, mert full fölösleges fogyókúra szót használni az életmód váltás helyett. Ugyanígy teljesen hibás és eleve flusztráló a kilókat emlegetni. A ruha méretet érdemes figyelembe venni.
Mindenkinek/természetesen a fizikai igénybevétel mértékét figyelembe véve/ napi 6X kellene ennie, kis adagokat, !mintha cukorbeteg lenne! és akkor csak úgy suhannak lefelé a kilók. !Nem szabad éhezni! De ehhez egész életen át kell tartani ennek az étkezési szokásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.