Több okból is jó, ha rendszeresen kerül mangó a tányérunkra, és nem csak azért, mert nagyon-nagyon finom – persze kétségkívül ez sem elhanyagolható tény. Tele van értékes tápanyagokkal, alacsony a kalóriatartalma, cserébe viszont rengeteg rostot és ásványi anyagot tartalmaz. Ehetjük frissen vagy szárítva, salátában, előételként, sőt szárnyashúsok mellé és egzotikus szószokhoz is mennyei. Lássuk, miért […]
Forrás:
Ízes Élet
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás