Írta: Gócs Ágnes, a Helló Curry! blog szerzője A paradicsom népszerű zöldség, alapanyag. Télen ritkán kapni igazán ízes, finom darabokat. Aki teheti, nyáron sokat főz be belőle, de lehet már konzerv verzióban is igen jó minőségűeket kapni. Íme 5 gyors vacsoraötlet darabolt, hámozott paradicsomkonzervhez. A legegyszerűbb paradicsomleves A paradicsomkonzerv tartalmát leturmixoljuk, lábasba öntjük, megfűszerezzük sok […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.