MESE A DERÉK KÜLGARÁZDÁK GERINCÉRŐL A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára közösségi oldalán bejegyzésben számol be arról, hogy „ma velük kezdődik az Index”. Menczer Tamás azt írja, mindig gerinctelennek tartotta azokat, akik a fizetésüket felveszik, és közben az információkat kiszivárogtatják. De amíg az Index arról ír, hogy a külügyi vezetők vészhelyzetben is folyamatos és precíz …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mese a derék külgarázdák nem-létező gerincéről

Mégis mit jelenthet, vagy csak mit akartak érteni az alatt, hogy „Dolgoznunk kell a magyar emberekért”

Mottó:
„Diplomacy is the art of telling people to go to hell in such a way
that they ask for directions”
- Sir Winston Leonard Spencer-Churchill

A mi drága jó – egyébként még ebben az időben sem képes , mint mindenki más a seggén maradni – Szájjártatónk egyik leghülyébb samesza a tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkár (azért van némi üzenetértéke annak is, hogy erre a posztra egy harmadrangú sport-firkász a legalkalmasabb ebben az országban!!!), a derék Menczer Tomató rontott neki az index.hu-nak. Nos persze a párt központi napilapja azonnal továbbadta. Mármint a derék fírkász-külgarázda idétlen hablatyolását: „Látom, ma velünk kezdődik az Index. Egyrészt mindig gerinctelennek tartottam azokat, akik a fizetést felveszik, és közben az információkat kiszivárogtatják.
De amíg az Index arról ír, hogy a külügyi vezetők vészhelyzetben is folyamatos és precíz munkát várnak el a munkatársaktól, addig nagy baj nincs. Dolgoznunk kell a magyar emberekért, különösen a bajban. Akinek ez nem tetszik, ne jöjjön a Külügyminisztériumba”.
Nos túl azon, hogy ez így zavaros, értelmetlen és magyartalan egy csöppet sem reagál az index.hu felvetésére. Csak és csupán egy buta, arrogáns és udvariatlan bunkó fröcsögés! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.