A népi internet legjava, a Blog.hu válogatása a legnépszerűbb blogokból. Több okból is érdemes fenntartásokkal kezelni Rétvári Bence friss, váci Duna-híddal kapcsolatos Facebook-bejegyzését. A térség országgyűlési képviselője ugyanis semmiféle konkrétumot és határidőt nem ír a beruházással kapcsolatban, számonkérhetetlen ígéretekből pedig már épp eleget kaptak azok, akik nem akarnak Budapestig autózni ahhoz, hogy átkeljenek a Dunán.

Forrás: vh.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ugyan már Bencus csak hozza a szokásost! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Minek ez a nagy zaj,

miért pont ő tudna mást adni, mint a megszokott önmagát

Mottó:
Által mennék én a Dunán,
de nem ladikon! =))

A vg.nlog, a váci hírportál számol be róla, hogy „Rétvári Bence a térség országgyűlési képviselője friss, Facebook-bejegyzését. a váci Duna-híddal kapcsolatos propagandának szánta, ugyan semmiféle konkrétumot és határidőt nem írt a beruházással kapcsolatban”.
Nos az egy dolog, hogy – ahogy ártunk és qurmányunk ls minden propagandistája így tesz – most is ömlik belőle az ócska süketelés, de – ahogy a portál is megjegyzi:
„Az már egy másik kérdés, hogy Rétvári Bence az Emberi Erőforrások Minisztériumának miniszterhelyetteseként miért átadóünnepségekkel és számonkérhetetlen ígéretekkel van elfoglalva, amikor a koronavírus miatt valójában azokon a megelőző intézkedéseken és kórházi fejlesztéseken kellene dolgoznia, amelyek az egészségügyért is felelős minisztérium államtitkárától elvárhatók lennének. Egy ilyen helyzetben ez lenne az egyetlen, felelős politikustól elvárható magatartás. Aztán, ha elmúlik a kormány által kihirdetett veszélyhelyzet, akkor az egyéni ambíciókkal rendelkező képviselők is visszatérhetnek a kampányígéretekhez. Azokhoz az ígéretekhez, amikből a váci Duna-híddal kapcsolatban már épp eleget hallhattak a választók.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.