zene-Lord Iron Livah video- FooFilm zene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilmzene-Lord Iron Livah video- FooFilm

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pegero: Azóta meghaltak páran..Kicsit más a buli:) Szóval beismerem, hogy valamilyen értelemben öngólt rúgtatok és nem legyőzve lettetek. Számít ez?:)
SystemError
@Pegero: Fürdőskurva, aki ribancként vonaglik Hadházy motorháztetőjén meg dildóval a kezében rohangál az a férfiatlan fürdőskurva. Te mint tudjuk semmilyen vagy :) Sokatok az ilyen rossz férfi kép tett ilyen érvelni képtelen nyomivá. Pedig a buzis kis telefon nélkül kell férfinak lenni, nem úgy mint Bede az Aurórában.. :) Az mekkora fürdőskurva! :)
SystemError
@Pegero: Bede Zsolt 5mp-ig tartana onnantól, hogy elrakta a kis buzis telefonját.:) tTe meg ne legyél olyan nagyfiú, hogy mással menőzől. Mondtam, hogy baj van a férfiasságotokkal. Nyálas csuszó-mászok vagytok, telefonnal, árulkodással, mással menőzve.. Mintha annak lenne, akivel menőzől, egy spicli csicskáról beszélünk igaz? Mármint spicli? :)
SystemError
@Pegero: Mengelének 2mp adnék, 1mp-s ütés a maradék 1mp bugyborékolás lenne... Szép estét! :)
SystemError
@KisGenyo2: Azért ő nem politikus és azt gondolom zenészként viszont rettentő sokat tesz ezért az egészért. Abban persze egyetértek, hogy hol a picsában van 1-5 évvel a választások előtt egy mindenki számára megfogható miniszterelnök jelölt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.