Fészbukoznak, és sok embert érnek el. Az igazságügyi miniszter tiltakozott egy brüsszelita támadás ellen, és verssort idézett Petőfitől: „Az idő igaz,/ s eldönti, ami nem az.” Vagyis az Orbán-kormány intézkedését az idő majd kiforogja, és igazolja. A volt MSZP-elnök egy vidéki színházigazgató lánya.…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ejnye tanárúr-II,

ez még a szokásosnál is gyengusabbra sikerült

A hazai kommunikáció elmélet – amit így neveznek, persze valójában tömeg-kommunikációról van szó – 2.számú tanárúra arról elmélkedik, hogy ….
Miről is? Na ez egy jó kérdés! Miről is szól, pontosabban mit is akart ezzel mondani a derék blogger, mármint a „Médianapló - Lendvai Ildikónak és Varga Juditnak milyen akciórádiusza van?” című bejegyzésével.
Röviden a derék (i)gazságügyérünk Petőfit idézet, s az ex-maszopelnöknő rászólt, hogy ez mellément. Nos a dolog úgy áll, hogy – s ezt egy média-gurunak illene tudnia – ha Orbán-pribékjei idéznek akkor biztosra mehetsz, hogy valami nem stimmel. Mert műveletlen bunkók!
Igen ez az amiben most is téved. Azt most hagyjuk az akciórádiusz ebben az esetben erős fikció lévén ismert tény, hogy a politikusok követői számossága manipulált. A nagyobb gond, hogy a „Eme aránnyal magyarázható, hogy az igazságügyi miniszter nagyon is tudja: ő és pontosabban, hitelesebben fogalmazó vitapartnere két malomban őrölnek.” megállapítás téves. S nem csak azért mert természetesen ha igaz lenne akkor sem tudná, s ami még ennél is fontosabb nem is érdekli. A gátlástalan hazudozók már csak ilyenek. Rábizonyítod, hogy hazudik, akkor megvonja a vállát – legfeljebb közli, hogy tévedni emberi dolog =)) -, majd tovább hazudik! =))
RonaGyuri
ha már szóba került az igazság vs. labdazsonglőr:

Az (i)gazságról is lehull a lepel

avagy mire is értek rá a dolog idején

A derék MTI jóvoltából megtudhattuk, hogy „A magyar kormány a valódi munkában hisz, és a veszélyhelyzet ideje alatt is folyamatosan cselekszik a családok, a gyermekek és a nők védelme érdekében - nyilatkozta Varga Judit igazságügyi miniszter pénteken”. S nem ám csak úgy mondja bejelentette, hogy „most készült el az a majdnem 170 oldalas munkaanyag, melyet az Igazságügyi Minisztérium” dolgozott ki. Nos a dolognak az is ad némi stichet, hogy a minap döntöttek arról, hogy nem ratifikálják a „Az Európa Tanács Egyezménye a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról, közismert nevén az isztambuli egyezmény”-t!
De még erre is rátettek egy lapáttal, mert közölték, hogy kiküldik véleményezésre több mint 60 civil szervezetnek!
Ja majdnem, mert a dolog úgy áll, hogy ezek azok a „civil” szervezetnek, amelyek meghívást kaptak a családjogi civil munkacsoport februári alakuló ülésére!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.