A hirado.hu-nak volt elég lelki ereje ahhoz, hogy levonja a következtetést a trehányságból, és gyorsan beleírták Soros György nevét a címbe. Na, éppen ezért kell friss ember időnként a legkipróbáltabb csapat élére is. Annyira elkényelmesedett a közmédia híroldala, hogy hajnalban egyszerűen átvették az MTI címét az észak-macedón választásról: A Nyugat-barát kormánypárt nyerte az észak-macedóniai választásokat Szóval, az alapvető hiba a távirati irodáé, mert ezt a címet vette át a Kesma-birodalom több lapja is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy valóban sajtó-történeti ritkaság

a 444.hu szerint „A hirado.hu-nak volt elég lelki ereje ahhoz, hogy levonja a következtetést a trehányságból”

Ahogy az lenni szokott hic & nunc sem a cikk eredeti poénjáról – hogyan vergődik a lakáj-média az ádáz igyekezetben – értekeznék. Ez szinte mindennapos, sőt…
Azonban a dolog igazi pikantériája, hogy a 444.hu megfogalmazásában: „Annyira elkényelmesedett a közmédia híroldala, hogy hajnalban egyszerűen átvették az MTI címét az észak-macedón választásról”, majd „A közmédia is elkövette a hatalmas gikszert, ahogy az url-ből is látszik, dehát csak az nem hibázik, aki hajnalban nem dolgozik. A hirado.hu-nak volt bátorsága és lelki ereje ahhoz, hogy szembe nézzen a baklövéssel, és korrigáljon”!!
Nos a dolog úgy áll, hogy oldaltól függetlenül a derék magyar média, nem csak címeket, de komplett cikkeket is vesz át egy az egyben – s ahogy mondani szoktam ÁT- és VÉGIG-GONDOLÁS, sőt BELE- NÉLKÜL!!!
Ergo ebben nincs semmi nem mindennapos, azonban az, hogy akadt egy portál, amely legalább megpróbálta kijavítani az viszont sajtótörténeti kuriózum!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.