Nem semmi a színész.

Terence Hill 81 évesen is a világ legmenőbb arca – így száguldozik Harley Davidsonján – VIDEÓ

Motorra pattant a 81 éves színészlegenda, aki képet és videót is közzétett Harley Davidsonjával.

Úgy tűnik, Terence Hill nem tud öregedni! A 81 éves színész ezúttal egy vagány motoros élővideóval hazudtolta meg korát, amelyet Facebook oldalán osztott meg követőivel. Ezen jól látszik, olyan rutinnal és magabiztossággal hajtja Harley Davidsonját a legendás olasz, mintha erre született volna.

Ráadásul Instagramján is beszámolt a kalandjairól, oda egy vidáman és büszkén mosolygó fotót töltött fel megannyi motor körében.

Forrás: Blikk

Kép: Lux Vide

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Ez a faszi kimondottan jó karban van. Az esze minta borotva.
Tud élni, az biztos.
rokker33
@Szeparepa2: Miből gondolod hogy veszélyes a vezetése?? Attól hogy valaki idős még nem biztos hogy alkalmatlan a közlekedésre!Terence Hill még most is menő és hiába 81 éves nem látszik rajta!Ja és lehet hogy csak egy kört tett meg a környéken azt még nem tiltja a törvény, ha van rá engedélye!!
rokker33
@Szeparepa2: Ha értenél a motorozáshoz, akkor tudnod kellene hogy egy Harley Davidsont megtartani és vetetni igen sok erőt vesz igénybe! Lehet hogy fiatal vagy,de egy túramotort nem hiszem hogy könnyedén eltudnál vezetni, sőt az első kanyarban felborulnál vele!Hill meg 80 évesen is könnyedén elvezeti így nem hiszem hogy bármilyen gondot okozna!!
rokker33
@Szeparepa2: Mivan ideges vagy???Ha nem akkor ne kiabálj, mert Én sem szoktam!Csak a véleményemet írtam le mert nem szeretem mikor egy hülye okoskodik és te hülye vagy!!Általánosítasz írod a baromságaidat és nagyon rosszindulatú vagy!Ez nem személyeskedés csak a kommentedből ezt vettem le!!Én a videón azt látom hogy Terence Hill tud biztonságosan motort vezetni !Hogy más idős ember mit csinál az engemet nem érdekel!!Most látok egy olyan videót ahol magabiztosan elvezet egy ember egy több mint 300 kg-os motort és ezt nem tudja senki megcáfolni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.