Szerencsére azok az idők már rég elmúltak, amikor a zöldséges ételeket némi párolt répával vagy unalmas, csoffadt salátalevelekkel azonosították. Rengeteg lehetőség rejlik ezekben az alapanyagokban, ha pedig a technikára is figyelünk, biztosan finom lesz az eredmény. Blansírozzuk a fodros kelt, hogy még puhább legyen A fodros kel igazi vitaminbomba. Nyersen fogyasztva persze nem túl nagy […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RuthBI75
Ма estе szаbаd vagуoк. Inni акаr, каttintsоn a linkге, hogу megtaláljа а profilоmаt és a telеfonszámоt > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.