Párizsban megbeszélést folytatott Orbán Viktor miniszterelnök és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke kedden.

Orbán Viktor óriási bejelentést tett: Közép-Európa legsikeresebbjei leszünk ebben
Orbán Viktor kormányfő (j) és Nicolas Notebaert, a Vinci Concessions vezérigazgatója kezet fog Párizsban 2024. június 25-én. A magyar állam a Vinci Airports közreműködésével június 6-án megvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt-t. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

2024. június 6-án a magyar állam a Vinci Airports közreműködésével megvásárolta a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt-t.

A párizsi tárgyaláson a felek áttekintették a budapesti repülőtér fejlesztési terveit. A következő tíz évben több mint egymilliárd eurónyi beruházás valósul meg a reptéren, ami magában foglalja egy új terminál építését is.

A Vinci vállalta, hogy üzemeltetőként Közép-Európa legsikeresebb légikikötőjévé fejleszti a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret

- olvasható a sajtófőnök közleményében.

Forrás: MTI

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hurrá hajrá mindenben a legsikeresebbek vagyunk...biztos??
Ha orbán szemüvegén keresztül néznénk az országot tuti, de mivel nem azon nézzük ezért nem látunk szépet és jót csak azt, hogy mindenben utolsó helyen kullogunk. Bravó...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Billibácsi
@Horizont: Ami a lopást illeti hát abban hasítunk rendesen!
Horizont
@Billibácsi: Vezető erő Európában ezügyben.
Nessy
"Lettünk" Sziicium völgy, híd Kelet és Nyugat között.Európa motorja, etc. már régen utolértük Ausztriát, csak valahogy a valóságban ez nem látszik! Ezt is titkosította a kormány évtizedekre, azért nem látjuk?
balos
@Nessy: Drága!Lehet kapni "szemüveget" amin ezt látják!Persze ehhez előbb a nyakon lévő még aggyal rendelkezőket agytalanítják,mikor belépnek a fid-eSSbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.