Index - és tényleg nincs ingyenebéd 2020. augusztus 01. - Passermontana Elcsiripelem az enpluszegyedik szösszenetet is Index témában. A verebes verziót. Én, mint középkorú szürke tojóveréb, rettenetesen unom a témát. Mondhatni belefásultam. A hőbörgésbe, siránkozásba, hamunak fejreszórásába, köntösök megszaggatásába, fogaknak csikorgatásába. A trollok piszkálódásába, ilyen és olyan oldali hívek ilyen és olyan egyoldalú értelmezésébe.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem az a legnagyobb baj, hogy másik olvasat

sokkal nagyobb gond, hogy nem csak a hozzáállással van gond, de a tényekkel is

Igazából nevezhetnénk színfoltnak - ha nem is üdítő - az index.hu által referált verebblogja.blog „Index - és tényleg nincs ingyenebéd” című postja.
Hic & nunc nem sokadoznék a nézőpontja alapvető realitásaival, pontosabban annak nagyvonalúságával. Csupán egy gondolatmenetét említem fel: „Lehet picsogni, hogy diktatúra, meg illiberó, meg orbánegyakármi, de nézzünk szét, járjunk figyelmesen, nyitott szemmel és füllel, és mindjárt rájövünk, hogy ma Magyarországon médiatartalom tekintetében igenis megvan a választás lehetősége. Az igaz, hogy belekerül havi pár euróba az internet előfizetés árán felül. Igen, hozzá kell szokni, hogy a függetlenséget, a szakmaiságot, az értéket meg kell fizetni. Mert az választja a zenét, aki a zenészt fizeti. Ha a kormány fizeti (igen, akár sajnos a mi adóforintjainkból is, de ez egy külön téma), akkor csak a kormányon, annak szándékain, önmérsékletén múlik, hogy milyen zene szól majd. Lehet mulatós, meg Mozart, meg Pink Floyd is. De akkor ők ülnek a dj pultnál, illetve ők rendelik a muzsikát.”.
Megállva, hogy zengezzek az „Uram atyám Pulitzer szülőhazájában?” szörnyűségén, csak a durva tényeknél maradva:
Igen az a bizonyos kormány fizeti dolog és ráadásul „a mi adóforintjainkból is”, mi az hogy is???
Ami pedig a zenét illeti, amig ez a bagázs uralkodik remény sincs rá, hogy ne csak mulatós lehessen!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.