Oknyomozott a Zoom: létezik magyarbűnözés. Satuba szorították egy százhat éves néni fejét ismeretlenek a nyugat-magyarországi Csónakpusztán. Előtte leütötték, ácskalapáccsal többször hátba szúrták és megerőszakolták a tehetetlen áldozatot. A helybéliek magyar elkövetőkről beszélnek.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: latorkuvasz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Szóval, hol is van ez a csónakpuszta , mert nem találtam a magyarországi helységek között.
Helmeczi Krisztián
Ez egy fiktív történet. Ki lett találva az egész. Sokan felháborodtak rajta, hogy ilyet nem lehet írni és máglyára kívánják a szerzőjét...
zsolti
kicsit erőltetett.. szerintem azon már túlléptünk, hogy nincs cigánybűnözés. vannak viszont mocskos elfajzott cigány bűnözők, egyre többen. na és akkor épp ott tart a történet, hogy ez utóbbival mit lehetne kezdeni, vagy akar-e egyáltalán valaki valamit...
Helmeczi Krisztián
@zsolti: Ha így nézzük akkor az Indexes változat is erőltetett. Ez inkább kreatív, mint tanulságos.
charlie
nameg azt nem is nézi a szerző, hogy míg a fehérgalléros bűnözés közvetlenül nem rossz az embernek (tehát attól még, hogy valaki adót csal, még ki merünk menni este az utcára), míg a cigányok elkövetett erőszakos bűncselekmények az emberek közbiztonság érzetét rombolja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.