Nem sok hír érkezett az utóbbi időben az otthonában betegeskedő Sas József állapotáról.

Meglepő hírek érkeztek a nagybeteg Sas Józsefről
Fotó: Youtube/ATV

A Blikk most utolérte Baranyi Lászlót, a humorista egyik kollégáját, aki elárult pár dolgot.

"Beszéltem Zsuzsannával, mert aggódtam Jóska miatt" – kezdte.

Magam is érzékeltem, hogy szinte semmilyen információ nem jelenik meg róla. Aztán szerencsére nekem felvette a telefont Zsuzsa, és azt mondta: hagyni kell Jóskát, mert a saját világában van.

Kérdeztem, ez mit jelent, és az asszony megjegyezte, hogy fizikálisan nincs sok változás, Jóska leginkább csak fekszik, nézi a tévét és hol jobb, hol rosszabb kedélyállapotban van, a gondolataiba merül

- mesélte a lapnak Baranyi.

Azt is elmondta, a humoristával is váltott pár szót, és bár Sas Józsefnek kissé halk és bágyadt hangja volt, rendkívül jó érzéssel töltötte el, amit hallotta tőle.

"A néhány perces beszélgetésünk során elárulta, hogy folyton egy új kabaré jár a fejében, azon dolgozik, azon gondolkodik, hogy megint elszórakoztassa a közönséget,"

s nevetve mondta nekem, ez a legyengült, de hihetetlen élni akarással megáldott ember: Lacikám, neked egy női szerepet szánok, remélem, elvállalod..."

- árulta el a Blikknek Baranyi László

(Blikk)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Bárcsak így lenne! Nagyon hiányzott szilveszterkor a kabaréja...Már az éreztette, ez az év rosszabb lesz, más lesz, mint az előzőek voltak! Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki, hogy új műsorral segítse feledtetni ezt a pocsék évet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.