A Könyvhét idén eredetileg június elejére esett volna, a járvány miatt szeptember végére halasztották. A szervezők nemrég bejelentették, hogy mégsem tartják meg a rendezvényt. Mégsem tartják meg a 91. Ünnepi Könyvhetet a Vörösmarty téren – közölték nemrég a szervezők a könyvkiadókkal. Mint levelükben írták, az elmúlt hetekben fokozódott a járványügyi helyzet, ezért állásfoglalást kértek Müller Cecíliától a rendezvénnyel kapcsolatban. A tiszti főorvos levelében leszögezte: a nagy létszámú rendezvények megtartását – függetlenül attól, hogy zenés-táncos rendezvénynek minősülnek-e a jogszabály szerint –, járványügyi szempontból nem támogatja.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A negyedik T?

elsőbb elhalasztották, majd most végleg lemondták

Igen arról van szó, hogy „A Könyvhét idén eredetileg június elejére esett volna, a járvány miatt szeptember végére halasztották. Most bejelentették: Mégsem tartják meg a 91. Ünnepi Könyvhetet a Vörösmarty téren – közölték nemrég a szervezők a könyvkiadókkal. ”
Magyarázat: „állásfoglalást kértek Müller Cecíliától”, aki közölte, hogy „nem támogatja.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.