Nem is érti, hogyan gondolkozhat így valaki a járványról.

Újabb videós bejelentkezésen van túl Majka, aki egyszemélyes kórteremben küzd a koronavírus-fertőzés szövődményeivel. Laborértékei változóak, és nem annyira jók, hogy hazamehessen.

A rapper most fontosan tartotta leszögezni, hogy mennyire elege van a "Gödény-féle idiótákból", vagyis azokból, akik bagatellizálják a járvány veszélyeit. Olvasta, hogy a járványszkeptikus patikusról is rebesgetik, hogy megfertőződött, így adta magát a napi téma.

Majka ezt mondta:

El nem tudom képzelni, hogy ez a csávó mit képzel, mit gondol erről a betegségről, de nem vagyok biztos abban, hogy ép ésszel is ezt gondolja. Az a lényeg, hogy ezt a Gödény urat szeretném meghívni ide magunkhoz. Jöjjön el ide, jöjjön az intenzívre, ha van a pucájában vér. Jöjjön el, maradjon pár napot. Nem szabad senkinek ezt a vírust elkapnia, de annyira szeretném, hogy ez az ember jöjjön ide fel hozzám. Legyen itt pár napot, nézze meg a nővéreket, mit csinálnak. Maszk nélkül! Úgysem létezik szerinte ez a vírus. Nem kell a Covidról beszélgetni, csak arról, hogy vagyunk, létezünk, megfogja a villámat, eszik a kajámból, iszik a teámból

- üzente Majoros Péter dr. Gődény Györgynek, miközben éppen csapolták a vérét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
te majka gyerek...mondtam már ..pofád akkor járjon ha a többi beteg között fekszel...milyen intenzívről beszélsz te patkány?? életedben nem voltál intenzív osztályon...onnan nem video blogolnál köcsögduda!!!az embeha rek jó része okádik tőled...ha valóban beteg vagy ,akkor fogd be a pofád és gyógyulgass kussban!!!
Gazella
Ostoba féreg!! Azt tudod, hogy nem lehet nyilvános videot megosztani kórházból?? Jobb lenne ha eldugulnál. Téged kizárólag a dagadék gazdádtól kapó pénz érdekel! Na meg a napi legyártott videóidból!!! Te egy kis pöcc celeb vagy! Egyike a sok közül!!
Kis kobold
Majkának mint minden embernek fogadjuk el. De azért egyet nem értek. K... va beteg lehet ha minden nap szelfizik. A másik A Gödény doktornak a vbejelentkezéseit nézzem már meg szelfi helyet hát ha segítene
Kis kobold
Majkának mint minden embernek fogadjuk el. De azért egyet nem értek. K... va beteg lehet ha minden nap szelfizik. A másik A Gödény doktornak a vbejelentkezéseit nézzem már meg szelfi helyet hát ha segítene
colibri
Abbahagyhatná, de igazából el sem kellett volna kezdenie a betegségével kapcsolatos kórházi "tudósításait". Azért van ott, hogy gyógyuljon, nem azért, hogy a pankrációt nyomja. Majd ha kikerül, otthonról azt oszt meg magáról, amit akar. Nagyon visszatetsző, megosztó a viselkedése. Na de mit várhatunk egy buta Majkától?
human
Gödényből én sem nézem ki, hogy ennyire buta legyen. Ha egy kamu párttal letudott nyúlni tízmilliókat a közösből, akkor tudnia kell mi a valóság. Valahol szerintem anyagilag megéri neki tolni ezt az egész vírus szkeptikus dolgot.

Az azért érdekes, hogy míg két ellenzékit is bevittek hajnalban a rendőrök rémhírterjesztésért addig ezt a Görgényt még egyszer sem vitték be kihallgatni. Pedig még kamupárt ügye is van.

Na dehát ez egy ilyen ország. Az ügyeskedők megússzák.
Pálinkás Pál
érdekes gyerek ez a jött-ment... én ajánlanék neki valamit...ő meg én ,egymás mellett letolnánk egy műszakot a covid osztályon...ő már fertőzött,én nem félek...kíváncsi lennék akkor is nagy-e a pofája.!!! ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.