A kamut a Khoresan búza egyik fajtája, amelyet egy apa-fia páros kezdett el termeszteni az Egyesült Államokban. A Khoresan búza Irán Khoresan tartományából származik, nagyobb szemű a legtöbb gabonafélénél, és különösen gazdag fehérjében, rostban, B-vitaminban, mangánban, valamint vasban. Könnyen emészthető, és ami még fontosabb, változatosan felhasználható, manapság készül belőle pizzatészta és például sör is.   […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.