Manapság az élelmiszerek csomagolásán nemcsak az összetevőket, hanem egy sor tápértéket is fel kell tüntetnie a gyártónak: a termékben található kalóriákról, szénhidrátokról (cukorról), zsírokról és sóról egyaránt könnyedén tájékozódhatunk. Van még egy mérőszám, amit élelmiszerekre szokás alkalmazni, és cikkeinkben is gyakran írunk róla, ez pedig a glikémiás index (GI). Mi is ez, mit befolyásol, hogyan […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.