Minden hétfőn férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen vezeti majd az ÉdesKettes című műsort Liptai Claudia írja a Bors.

Ezentúl az éterben is felcsendül Liptai Claudia hangja, aki férjével, a cukrászmester Pataki Ádámmal közösen a 95.8 Sláger FM-en jelentkezik majd ÉdesKettes című műsorukkal. A minden hétfőn, 20:00-tól hallható műsorban nem csak a cukrászremekek lesznek főszerepben.

Igaz, Liptai Claudia évekkel ezelőtt maga is letette a cukrász vizsgát, férjével, Pataki Ádám cukrászmesterrel közösen megnyitották első cukrászdájukat, kiadták Édeskettes című könyvüket, amiből színpadi show is született, így életük igencsak a gasztronómia körül forog. Már ezeken az előadásokon is megtapasztalhatták a páros egyedi humorát és azt, hogy nem rejtik véka alá a világról alkotott véleményüket. Most a rádió hullámhosszán keresztül bepillantás engednek mindebbe.

Csak kacajt és könnyeket ígérhetek! Pont olyan lesz, amilyenek mi vagyunk

– mondta Liptai Claudia, akinek férje, Pataki Ádám mindig is szerette a rádiózást. Annak pedig különösen örül, hogy közös rajongásuk, a gasztronómia kivesézése mellett, párosukat is még jobban megismerhetik az ÉdesKettesben.

Forrás:Bors
Kép:SlagerFM

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
Clau, te most és mindörökké szép vagy.
levarosbukta
@jesz: Főleg ha nem sajnálják tőle a fotobótot! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.