Mit várhatunk az oltás felvétele után? Mióta megérkezett, az embereknek számos kérdésük van a koronavírus-vakcina kapcsán. Nemcsak hatékonysága vagy biztonsága miatt. Vajon visszatérhet az élet a normális kerékvágásba, ha már beoltattuk magunkat? Mi az, ami valóban változik, ha a vakcina felvételét követően letelt a 2 hét? Mindenkit érdekel, visszaállhat-e az élet a korábbi, normális kerékvágásba. […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Mondjuk azért nem egészen stimmel, hogy a 7 milliós Szerbiában miért van csak 4300 körül a halottak száma...? - a 10 milliós Magyarországon pegig 14 000 körül?

Ráadásul ott van Szerbiában a sok finom migráns agysebész... Most vagy a szerbek mis-másolnak, vagy a vírus is tart az iszlám migránsoktól.
csak úgy....
@verőce21: a 11 milliós baden-württembergben 8000 halott
a 13 milliós bayernba 12000 halott
a 10 milliós magyarország 14500 halott
ha megkérnélek, elemeznéd ezt nekem!? te mindenhez értesz..
1984
"egy fővárosi háziorvos és asszisztense 168 pácienst hívott fel, mire sikerült 55-öt találni, aki elfogadta a kínai oltást, ám végül közülük is sokan meggondolták magukat."

nepszava.hu/3111017_168-pacienst-hivott-fel-egy-haziorvos-55-en-fogadtak-el-a-kinai-vakcinat

"a cseh-lengyel, illetve a cseh-szlovák határ átlépését szombattól kötelezően tíznapos karantén követi, ez alól csak a negatív (antigén vagy PCR) vírusteszt vagy az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinák mindkét dózisával történt beoltásról szóló igazolás mentesít.

!!! Ez azt jelenti, hogy a „keleti vakcinák" – amelyek több típusát is engedélyezték Magyarországon (az orosz Szputnyik V és a kínai Sinopharm) – alapján kiállított oltásigazolások nem lesznek érvényesek Lengyelországban. !!!

Az Átlátszó cikke megemlíti, hogy a lengyelországi rendelet azért is érdekes, mert Európában elsőként mondja ki, hogy csak az EU által igazolt vakcinákat ismerik el hivatalosan."

hirklikk.hu/kozelet/na-most-mit-mondunk-a-lengyeleknek/377574/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.