A férfi nem tudta elfogadni, hogy Gáspár Győző nagyobbik lánya szakított vele, emiatt még intim fotókkal is zsarolta a lányt. Gáspár Evelin feljelentést tett az ügyben és a nyilvánosság előtt mesélte el történetét, hogy erőt adjon azoknak, akik bántalmazó kapcsolatban élnek.

A Blikk cikke szerint továbbra sincs megnyugvás Gáspár Evelin és volt barátja és családja között. Mint ismert, Gárpár Evelin a napokban állt ki a nyilvánosság elé, miután volt barátja intim képekkel kezdte zsarolni, majd feljelentést tett a férfi ellen. 

Blikk: Távolságtartás kértek Gáspár Evelinék a volt barátra és annak apjára

Fotó, címlapkép: YouTube/TV2

A cikk szerint azóta a Gáspár-család a volt barát apja ellen is feljelentést tett, mert hogy életveszélyesen megfenyegette őket az apa. A férfi "azt mondta telefonon Evelinnek, ha nem mennek oda azonnal és kérnek bocsánatot a fiától, levágja mindenki fejét, majd kitűzi a kerítésre" – olvasható a cikkben.

Gáspár Győzőék emiatt távolságtartást kértek a két férfi ellen.

A lányom egy hete össze van törve, nagyon maga alatt van. Aggódunk érte, de támogatjuk mindenben. Az biztos, hogy nem hagyjuk magunkat és megtettük a szükséges jogi lépéseket. Majd meglátjuk, hogyan dönt a hatóság a távoltartási végzés ügyében

- mondta el a lapnak Gáspár Győző celeb-műsorvezető.

A család jogi képviselője, dr. Erdei Zoltán a következőket mondta el a Blikknek az ügy kapcsán:

Korábban ügyfelem a rendőrségen tett feljelentést, és akkor kért távoltartási végzést is a férfi és édesapja ellen. Ezt szóban elutasították, mert nem látták indokoltnak, így most írásban kérvényezzük. (...) Tapasztalatom szerint addig nem lép a hatóság, amíg nem történik fizikai bántalmazás vagy tettlegesség, viszont ez a végzés pont ezt hivatott megelőzni. Elsődlegesen a férfi édesapja ellen kérvényezzük a távoltartást, ugyanis a telefonban életveszélyesen megfenyegette a családtagokat. A nyomozás jelenleg is tart, rengeteg adatot kell beszerezni, de reméljük, helyt adnak a kérelemnek.

A cikk szerint az egész ügy akkor robbant ki (és akkor kerültek fel intim fotók Gáspár Evelinről volt barátja Favcebook-oldalára), mikor a lányt egy másik férfival látták. A cikk emlékeztet arra, hogy Gáspár Evelin szerint januárban, egy év kapcsolat után szakított volt barátjával, a férfi szerint azonban a múlt hétig egy párt alkottak. A férfi a lapnak egy korábbi cikkben arról beszélt, hogy pszichiáter segítségét veszi igénybe, mert a történtek miatt nincs jó lelkiállapotban. 

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Pont leszarom a magyar kultúr - óriás Gáspár győzőt,,és a szintén magas iq- val megáldott ,szájbabaszott családját... Ennél nagyobb baja sose legyen ennek az országnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
ettől a bagázstól kellene megszabadulni...beteg ez az egész kompánia..
sokanvagyunk
Nehogy kétség gyötörjön bennünket a Gáspárék kettős erkölcsiségéről:
nlc.hu/sztarok/20210309/gyozike-gaspar-virag-udvarlo-ottalvas/
ila51
Egyszerűbb lett volna ráhagyni , ezóta már mindenki elfelejtette a meztelen fotókat
ila51
a gázspray és a távolságtartási kétélű fegyver annak a kezében , aki nem ért hozzá

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.