A műsorvezető még tavaly szeptemberben esett át a Covidon, de csak most beszélt róla nyilvánosan – írta meg a Blikk.

Liptai Claudia is elkapta a koronavírust, így tudta átvészelni

Fotó: YouTube

„Kihordtam lábon egy tüdőgyulladást, és egy sor tüdőproblémám lett azóta, rengeteg orvostól kértem már segítséget, csak reménykedni tudok benne, hogy egyszer teljesen meggyógyulok”

– mondta a műsorvezető az Élhető Hazánkért Társadalmi Mozgalom online beszélgetésén.

„Tavaly tavasszal, a pandémia kezdetén attól rettegtem, hogy elveszítem a munkámat, mostanra azonban – bár jelenleg több okom lenne ezen aggódni – az emberi kapcsolataim lettek a legfontosabbak. A világjárvány számomra azt tanította, hogy még jobban figyeljek a hozzám közel állókra, támogassuk egymást a bajban, mert most mindennél többet jelent egy kedves szó és egy vállveregetés.”

Az online beszélgetésen többek között arról is szó esett, hogy a pandémia elmúltával az élet vajon visszatér-e a normális kerékvágásba.

Erről Liptai Claudia így beszélt:

„Mi emberek önhittek vagyunk, azt gondoltuk, velünk nem történhet ilyesmi. Most, hogy már egy éve nyögjük a koronavírus-járvány terheit, és mentálisan egyre rosszabb állapotban vagyunk, azt kell erősítenünk magunkban, hogy összefogva, szabálykövetően, együtt igenis átvészeljük ezt az időszakot. Hiszek abban, hogy az élet utat tör magának, a rossz emlékek pedig megkopnak a jövőben.”

Forrás: Blikk

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Mit dumál ez is már tavaly az Álarcos Énekeben elmondta.
cirip
@szaboria1: K-ra nem csípem a Liptait, viszont a tárgyilagosság kedvéért: ha ezt már tavaly elmondta, akkor most tuti, hogy a firkászok bányászták elő.
cirip
Szép szavak!...De pont az ellenkezője történik az emberekkel, emberiséggel összefogás, egymás támogatása helyett.
DURBINOS
liptai... kár a szót fecsérelni rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.