Még a meg nem született gyerekét is becsmérlik.

A Bors cikke szerint egyre gyakrabban zaklatják rosszindulatú kommentekkel és üzenetekkel Dér Henit, aki ezt egy ideig szó nélkül tűrte, de vannak olyan üzenetek, amik mellett már nem tud szó nélkül elmenni, sőt, rendőrségre is vinné a dolgot. 

Rosszindulatú üzenetekkel bombázzák a kommentelők Dér Henit, az énekesnő jogi elégtételt venne

Fotó: YouTube/TV2

Minderről Dér Heni a Life TV Bréking című műsorában fakadt ki, hogy a kommentelők már az ő és születendő gyereke halálát is kívánják. Mint elmondta, először próbálta ezeket figyelmen kívül hagyni, de ez nagyon nehéz, ezért is döntött úgy, hogy törlés előtt lementi ezeket a kommenteket és üzeneteket, hogy ha egyszer jogi útra terelné az ügyet, legyen bizonyíték.

Amikor már gyűlöletkeltő vagy ilyen mértékig emberi jogokat sértő módon írnak hozzá bármihez, az már szerintem büntetendő

- mondta el a műsorban.

A Bors megkeresett egy büntető szakjogászt a téma miatt, aki azt válaszolta, rendőrségi feljelentést kell tennie az énekesnőnek, és ha sikerül az üzenet küldőjét azonosítani, akkor becsületsértés vagy rágalmazás miatt indulhat ellene eljárás, aminek pénzbüntetés lehet a vége.

Forrás: borsonline.hu, lifetv.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.