A Fidesz-politikus interjúja úgy vonul be az abszurditások történetébe, hogy ő magyarázta el, miért nincs megtakarítása Orbán Viktornak. Azért nincs, mert „Öt gyereke van, építtetett egy családi házat és hétvégi házat is, tehát van mire költenie.” (Telex.hu, 2021. 04. 06.) A beszélgetésnek van egy…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A kérdés sokkal bonyolultabb, mint a rá adandó korrekt válasz

Médianapló: „Deutsch Tamás szavai készpénznek vehetők-e?”

Zöldi tanárúr a fenti címmel rittyentette legújabb postját. A kérdésre a legrészletesebb válasz is igencsak egyszerű: nem, semmiképp, legfeljebb csak mint elmekortani vizsgálat dokumentumait.
Azonban a szerző ennél nagyobb feneket kerített a KESMA dologról elmélkedvén. Ennek egy érdekes gondolata: „Ők csupán tünetei a kormány tevékenységét firtató értelmiségiek nehezen magyarázható hiszékenységének”!
Ami igencsak elgondolkodtatott, főleg a dolog általánosabb része. Amit már nem csak a hiszékenység, hanem az igencsak általános amnézia. Ennek egyik igencsak szép példája a pikáns banki hitelek szokása. Mint ismert a mai közbeszédben alaptétel (sőt a jelenlegi hatalom korrupciója kapcsán kötelező: az anyós bankjától kapott hitel ) a patás-ördög meggazdagodása. Meg kell jegyezzem, hogy vannak ennél remekebb bűnei is; kezdve a Deáktéren személyes szemkilövöldözése a békésen sétálgató hazafiakkal szemben, sőt a minap az m1 egyik szakértője arról értekezett, hogy azt követően személyes pogromok tucatjait is vezetett!
No, de vissza a banki hitelekhez. Naponta felemlegetik, hogy hitelt kapott, amit üzletbe fektetett s nem olyanba, mint a derék Palotás képviselő úr, és amit visszafizetett, nem úgy, mint sokan mások, pl. a derék Kövér család több tagja. Most itt vannak Lázár, Rogán és Varga NER-társak igencsak kirívó hitelei, melyek kapcsán az erről elmélkedők jogi zaklatással lettek megfenyegetve a kormány részéről! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.