Reggeli kávénkat kortyolgatva csak ritkán gondolunk bele, mi is a kávé útja, mennyi munka és szakértelem szükséges, míg a kávénövény terméséből az általunk is ismert pörkölt kávé lesz. Pedig a feldolgozás és a pörkölés módja határozza meg a kávé minőségét és ízjegyeit. Természetesen nincs egy bevált, legjobb módszer, a különböző alapanyagok különböző feldolgozási technikákat igényelnek, mindnek van előnye és hátránya is. De hogy is kerül a kávé a csészébe?

(Forrás: kavehazmagazin.hu, KavehazMagazin által)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Technika - 2021. May 7., 22:29
Ilyen hangja van a marsi helikopternek
Szórakozás - 2021. May 7., 21:07
Megyeri Csilla fogyni akar – így néz ki most
Itthon - 2021. May 7., 20:19
Elhunyt Gömöry Pál