Reggeli kávénkat kortyolgatva csak ritkán gondolunk bele, mi is a kávé útja, mennyi munka és szakértelem szükséges, míg a kávénövény terméséből az általunk is ismert pörkölt kávé lesz. Pedig a feldolgozás és a pörkölés módja határozza meg a kávé minőségét és ízjegyeit. Természetesen nincs egy bevált, legjobb módszer, a különböző alapanyagok különböző feldolgozási technikákat igényelnek, mindnek van előnye és hátránya is. De hogy is kerül a kávé a csészébe?
Forrás:
kavehazmagazin.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás