Nem tudom, ki hogyan kezd el blogot írni, s azt sem, milyen okból. De ha valaki elkezdte, akkor már folytatni kell. Előbb-utóbb mániánkká válik, a közlési vágy szinte elhatalmasodik rajtunk. Mert itt ez az új platform, ahol gondolatainkat szavakba önthetjük. Az meg külön jó, hogy még olyanok is vannak, akiket ez érdekel. Eddig azt sulykolták belénk, hogy az internet elidegenít bennünket. Most azonban úgy tűnik, éppen az ellenkezője igaz. Közösségeket alakít.

Forrás: nanena.blog.hu
Feltöltő: nanena
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
nekem blogom igazából sosem volt, mert az szerintem túl sok munka, meg nem mindenki tud jól írni... úgyhogy propeller, mert itt meg a kommentek csak ilyen egyszerű karcok, legalábbis én így kezelem. hozzáfűzni valamit, mérgelődni, helyeselni, teljesen jó, néha nincs is többre idő. ez viszont kell, mert hát azt mégsem lehet szó nélkül hagyni, hogy most például szabadkán levágták egy ember heréjét, miközben épp traktor-alkatrészért indult. szóval itt mindig van téma, és én döntöm el, hogy mihez írok... ez jó.
Evikati
Egy ilyen "közösségben" éppen az a jó, hogy szubjektív véleményeket írhatunk le. Vannak egyetértések, viták és nem utolsó sorban - én így érzem, mióta itt vagyok - sokat tanulhat, tájékozódhat az ember. Számomra a blog írása olyan, mint a festőnek, aki a pillanatnyi benyomást vászonra viszi. Valami megragad a szívemben, az agyamban, érzéseket vált ki belőlem és kiírom magamból. Van, amikor nincs mit írni. Nem erőltetem. Volt olyan blogom, ahol trágárul beszólt valaki. Ez nem veszi el a kedvemet, hiszen pár sorból nem lehet megismerni senkit. Szeretem olvasni mások írásait, sokszor nyilvánítok véleményt is.
ugyeugye
A neten én is itt a propin. Igyekszem röviden. És igaza van Zsoltinak, mindig van téma, és eldöntheti az ember, mihez csatlakozik a véleményével.

A blogírás nem az én műfajom. Írok eleget amúgy is :)))

nanena
De mi késztet bennünket arra, hogy véleményt fejtsünk ki? Várunk ettől valamit? Tudunk javítani ezen keresztül bármit is? Csak egy közösségbe szeretnénk tartozni? Érdekel a másik véleménye is, vagy csak az enyémet akarom a világba kiáltani?
Evikati
@nanena: véleményem szerint szubjektív. Van aki ezért, van aki azért. Nekem nagyon kiterjedt baráti köröm van, tehát nem kifejezetten a közösség miatt írogatok. Érdekel a másik véleménye! Igen, nálam ez a motiváció.:-)
menasagh
Úgy is lehet fogalmazni: aki ide ír az azért teszi, hogy megmutassa neki is van véleménye.......Az itt leírtakat többen olvassák és fontosabb személyek mint az újságot......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.