Az Origo úgy tudja, augusztus közepéig biztosan szükség van a védettségi igazolványra, ha valaki koncertre vagy fesztiválra szeretne menni. Több rendezvény szervezői is úgy döntöttek már, hogy megtartják a fesztiválokat a nyáron.

Augusztus közepéig biztosan szükség van a védettségi igazolványra, ha valaki koncertre vagy fesztiválra szeretne menni

– írja az Origo.

A 24.hu hozzáteszi, hogy a Kolorádó Fesztivál és a VeszprémFest szervezői után az EFOTT csapata is nemrég bejelentette, hogy augusztusban tartanák meg a rendezvényt. A Művészetek Völgye július 23. és augusztus 1. között lenne.

A Balaton Soundot és a VOLT Fesztivált viszont a szervezők már korábban lemondták, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy lesz-e Sziget.

Május 3-ig már több mint 4,2 millió védettségi igazolványt gyártottak le, a beoltottak és a koronavírus-fertőzésen igazoltan átesettek számára automatikusan kézbesítik az okmányokat.

Forrás: Origo.hu, 24.hu

Címlapkép: Propeller.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A védettségi igazolvány a fertőzéssel szembeni védettséggel szemben nem sokkal több, mint a lepkefing. Akár két oltás mellett is haltak meg emberek. Ha csak egyet kapott és azt is 14 napon belül, akkor ez csak egy darab műanyag. Ami szép pénzt hoz egy,-két havernak, de semmi több. De már teraszozhat, templomozhat, stb., hiszen van igazolványa. És a legfontosabb, a stadionozás. Láthattuk a csürhét a Videoton-Dózsa meccsen. Mind betartotta az előírásokat, mi (!?!?!).
Jöhet a berobbanó harmadik hullám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.