A Blikk információi szerint a Rendőrtiszti Főiskola öt tanulója kollégiumi szobájában szexvideót forgatott. A képsorokon erősen ittas állapotban két lány és két fiú elégíti ki egymást, és miután a sörösüvegek kiürültek, azokat is szexuális segédeszközként használták. Az akciót ötödik társuk filmezte. A felvételek felkerültek az internetre is. Később a videót a főiskola kérésére eltávolították a világhálóról.

Forrás: movie.blogter.hu
Feltöltő: informacio
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Koronix
"Később a videót a főiskola kérésére eltávolították a világhálóról."

ez ki van zárva! :)
bringavideo
Én nem értem a rendőrők nem gruppenszexelhetnek? Miért nem? Kit zavar? Ha valaki sörösüvegektől élvez el lelke rajta. A videót is csak az nézi meg akit érdekel.

Lehet a nyugalmazott rendőrtábornok csak irigységből csapta ki a diákokat mert őt nem hívták partyba.
gyulabors
Tudomásom szerint az egyik diák szülei akik maguk is rendőrtisztek óriási patáliát csapott, no de a diákok önként hagyták ott a "műintézményt".
A minden napi betevő miatt fordulhatnak KOVI-hoz.
gyulabors
Rózsa Sándor például akkora egy cigánybűnöző volt, hogy ma tuti kinn lenne a kuruc-infón a fényképe. Más lovát, marháját ellopta, útonállt, erőszakoskodott, rablógyilkolt. Megkeserítette a vidéki lakosság életminőségét. Végül elkapták a kommandósok, és börtönben rohadt meg. Úgy kell neki.
Az a súlyos, hogy Rózsa Sándor fényképe konkrétan kinn is van a kuruc-infón, meg lehet rendelni naptárformában. Csöcsös-naptár helyett, a garázsba. Kinek mi tetszik - mindannyian mások vagyunk. Hja, a régi idők cigánybűnözését könnyű szeretni. Ma nem Rózsa Sándor lopja el a rotációs kapát.
Az egész magyar honfoglalás úgy zajlott le, hogy jöttek Ázsiából ezek a barbárok szekéren meg kombi ladákkal, és az itt, az alvégen lakó gyönge népeket részben kiirtották, elűzték, részben maguk alá rendelték szamuráj-karddal, bézból- ütővel. Berendezkedtek, szaporodtak, és ezzel egy időben nekiláttak keresztül-kasul cigánybűnözni Európát. A keresztény civilizá-ciót, ahol vízvezeték volt meg katedrálisok, katolicizmus és szociális rendszer.
Öltek, raboltak, végigdugták a nőket, falvakat égettek fel. Egyik legemlékezetesebb hőstettük, mondhatni Olaszliszkájuk az volt, amikor Szent Gallen kolostorát fosztották ki és gyújtották fel, és ennek keretében agyonverték a jámbor Viboráda apácát. Magyarországon ő kevéssé ismert, pedig Szent Viboráda volt az első kanonizált női vértanú. Ezt is nekünk köszönheti a világ.
A magyar cigánybűnözésnek ezt a szakaszát elnézően, sőt büszkén kalandozások korának nevezzük; kalandozó cigányokról bezzeg alig ejtünk szót.
xyxyxy01
Na persze!!! A "szegény ötödik fiú aki persze semmit sem tett, azt leszámítva, hogy bedrogoztatta a lányokat!!!!!! "GINA" a drog neve, és hatása alatt az ember bármire rávehető. Szerintem nem a lányokat kellet volna kirúgni, mert NEM ÖNKÉNT JÖTTEK EL, hanem a ki kellett volna vizsgálni ügyet, és eljárást kezdeményezni a "fiúk" és a vezetőség ellen!!!!
Persze ez úgy lett leadva a sajtónak, hogy az ötödik "ember" nem csinált semmit..... Erre csak annyit mondok, hogy mindkét szülője rendőr magas beosztásban, akik még ráadásul azt szeretnék, hogy a beteg gerinctelen gyerekük még rendőr legyen..... HÁNYINGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok