Orgián kapták a hallgatókat a Rendőrtiszti Főiskolán. Egy kollégiumi szobában két fiú és két lány elégítette ki egymást erősen ittas állapotban, később pedig a kiürült sörösüvegek is segédeszközzé váltak - írja a Blikk.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

xyxyxy01
Na persze!!! A "szegény ötödik fiú aki persze semmit sem tett, azt leszámítva, hogy bedrogoztatta a lányokat!!!!!! "GINA" a drog neve, és hatása alatt az ember bármire rávehető. Szerintem nem a lányokat kellet volna kirúgni, mert NEM ÖNKÉNT JÖTTEK EL, hanem a ki kellett volna vizsgálni ügyet, és eljárást kezdeményezni a "fiúk" és a vezetőség ellen!!!!
Persze ez úgy lett leadva a sajtónak, hogy az ötödik "ember" nem csinált semmit..... Erre csak annyit mondok, hogy mindkét szülője rendőr magas beosztásban, akik még ráadásul azt szeretnék, hogy a beteg gerinctelen gyerekük még rendőr legyen..... HÁNYINGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.