Pár napja Harry herceg úgy nyilatkozott Oprah-nak, hogy apja, Károly herceg nagyon keményen bánt vele. Egyik legnagyobb fájdalma, hogy édesanyja, Diana halálakor, és nem engedte, hogy megélje gyászát. A kitárulkozó interjú után II. Erzsébet királynő nagyon kiakadt, személyes támadásnak vette az elhangzottakat. írja a Blikk.hu

"Fiatalabb koromban apám mindig azt mondta nekem és Vilmosnak, hogy ugyanazokat a dolgokat nekünk is meg kell szenvednünk, mint neki. Nem láttam értelmét. Csak azért, mert ő is szenvedett, nem kell a gyerekeinek is. Azt mondta, játsszam tovább ezt a játékot, és az élet könnyebb lesz. De anyámra ütöttem. Csak az szabadíthat fel, ha elmondom az igazat"

– hangzott el a nyilatkozat többek között Károlyról.

Áll a bál a királyi családban: a királynő tombol, Harry herceg kiütötte magát

Harry herceg május 2-án a Vax Live adománygyűjtő jótékonysági koncerten – Fotó: Valerie Macon / AFP

Ha ez nem lenne elég, az előkelőség életrajzában részletesen számolnak be az évekig alkohol és drogproblémákkal küzdő Harry herceg megzuhanásával, bennfentes források szerint két napig feküdt hullarészegen. 

Az akkor huszonéves Harry azért nyúlt az italhoz 2008 tavaszán, mert akkoriban zárták le a nyomozás édesanyja, Diana hercegnő halálának ügyében, amit egy tragikus balesetnek könyveltek el.

Harry a bejelentés után szeretett volna egy privát megemlékezést tartani az édesanyja tiszteletére, ám ezt az a királyi udvar nem engedte meg neki.

„Valami nem stimmel Harry-vel. Láthatóan összetört és alig áll a lábán. A karjai alatt egy darab műanyag cső volt látható, ami egy tölcsérbe vezetett. Egy ponton Harry letérdelt, a szájába tette ezt a csövet és két pint gyomorkeserűt küldött le a torkán„

– mesélte az író a könyvében.

Harry a mentális egészsége romlásáról külön sorozatot készített, amelyben számos híresség és civil is őszintén vall élete legrosszabb pillanatairól.

Forrás: Ripost.hu , Blikk.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Kis hálátlan kakukktojás. a saját fészekbe nem piszkolnak,,, kis proli mint a repedtsarkú neje !!!
Greg
Szeretnél te olyan repedtsarkú hercegnő lenni mint Harry neje, de csak egy szutykos sarki luvnya vagy.
Katalina62
Kár ezt csinálni! Akár tetszik, akár nem, ő a királyi család tagja, és szerintem nem is akar igazán megválni tőlük! Mert ez a "kint is vagyok, bent is vagyok" helyzet jó nekik! Mert szerintem szereti a családját, ez szerintem nem vitatható! Így vagy úgy, de anyagi, és bármit mond ismertségi szempontból is fontos neki! Viszont kezd túl lőni a célon, szerintem!
cirip
@Katalina62: A média, a pletyka"irodalom" , az kezd túllőni , hagyják már ezt a témát. Örökké ezen kell csámcsogni!!
cirip
@Greg: Meghan nem hercegnő, hanem hercegné. Nem ugyanaz, nem mindegy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.