A HVG360 egy tényfeltáró cikksorozatot indított a három évvel ezelőtt nagy port kavart Borkai-ügyről. A Telex.hu pontokba szedte a legfontosabb új információkat az első részből.

Egyre több részlet derül ki a Borkai-sztoriról: „Szó sem volt előre megbeszélt szexről, egyszerűen így alakult"
Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Tanúvallomások és dokumentumok alapján készül a HVG 360 tényfeltáró cikksorozata – írja a Telex.hu.  Ebből a Borkai-sztori eddig ismeretlen részleteit ismerhetjük meg. Az első részből kiderült többek között, hogyan érkeztek a parti résztvevői, kik szervezték, mi történt másnap, és hogyan csúszott ki Borkaiék kezéből az irányítás.

A társaság így együtt először vett részt ilyen hajós kiruccanáson. A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott, amelynek a motorja három barát: Rákosfalvy Zoltán mellett egy ismert győri milliárdos nagyvállalkozó, János, valamint Győr első embere, Borkai Zsolt akkori fideszes polgármester, olimpiai bajnok tornász.

Ervin, a különcként bemutatott győri vendéglátós értetlenkedett, amikor meglátta a nőket, de Rákosfalvy erre csak annyit mondott neki:

jó buli lesz.

Egy szemtanú szerint, míg „Zsoltra kifejezetten nyomultak a lányok”, a vendéglősnek nem tettek ajánlatot. Ervint pedig megdöbbentette, amit látott, nem nagyon érdekelte, ami ott folyt. A 7-es számú tanú azt vallotta, szó sem volt előre megbeszélt szexről, egyszerűen így alakult.

Azt pedig, hogy a szex közben képek, sőt videók készültek, a férfiak egyike sem vette észre. Ez azért alakulhatott így, mert amikor már forró lett a buli, az est „főszereplői” már túl sokat ittak. És a vallomások alapján úgy tűnik, hogy megbíztak a nőkben.

A lányokat másnap reggel fizették ki, 800–1000 euró volt „a tiszteletdíjuk”. Emellett a repülőút nagyjából 3000 euróba került, a hajót pedig 2900 euróért bérelték ki négy napra, ami olcsónak számított, mert ekkor még előszezon volt.

A férfiak gyanútlanul folytatták a még három napig tartó hajós kiruccanásukat. A rá következő napokban már messze nem akkora lendülettel ittak, mint az első este.

Forrás: Telex.hu, HVG.hu

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Arra tévedtek a lányok. Biztos vizen járók voltak, mint Jézus.
Mellesleg ennyi kokain csik után amit felszívtak, zavaros az emlékezet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
home office
A véletlenül így alakult buliban elfogott az összes óvszer, fű, kokó, extasy és viagra (és az összes zokni kilyukadt)
Akkor kezdjük innen a nyomozást: csak úgy véletlenül, hogy volt ez lehetséges?...
Yoda69
Mar csak ereszteny kocsog hianyzott a ladikrol.
nezelodo
"A hat férfi mindegyike a győri vállalkozói elit krémjéhez tartozott" Biztos azt hitte a jelenlévő vállalkozói elitet képviselő néhány ember, hogy a lányok is azok, csak még nem hallottak róluk. Igen mert nem igen olvassák, kiknek ítélte meg a kurmány Széchenyi támogatást. Ha meg már ott voltak megejtették a beavatásukat.
Emmersson71
Így talán érthetőbb a likas zokni ;)
namihami
Csak véletlenül ott voltak a nunik és a fiúk nem akartak félig üres autóval elindulni. A dugás pedig csak önvédelemből következett be. Támadtak a macák. Ők pedig csak előreszegezett dárdáikkal álltak ellen, próbálták a védekezést.
Lepényleső
...aztán a következő tárgyalás végeztével ártatlanok lesznek,aztán meg áldozatok,aztán hősök,
így majd fülenként pár százmilliós kártérítés illeti meg őket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.