Ilyen még nem fordult elő a házaspár életében.

A Blikk számolt be arról, hogy a Szentendrei Teátrumban A mi kis falunk című tévésorozatból ismert Lovas Rozit férje, Horváth János Antal rendezi. 

A cikk szerint bár a művészek nagy többségének átok volt a koronavírus időszaka a leállások miatt, Lovas Rozi ajándékként élte meg az időszakot, ugyanis egy éve született meg fia, János Misa. 

Férje dirigálja A mi kis falunk sztárját a színpadon

Lovas Rozi Ani szerepében Branden Jacobs-Jenkins Gloria című színdarabjának próbáján a Radnóti Színház Tesla Loft termében 2019. március 4-én. A színdarabot március 8-án mutatták be Hajdu Szabolcs rendezésében.

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Ősszel ugyan volt két előadásom, de valóban a pandémiának köszönhetem, hogy nem kezdtem korábban dolgozni. Így azonban sokkal jobban megérett a szituáció arra, hogy mindenféle lelkiismeretfurdalás vagy görcs nélkül tudom csinálni azt, amit nagyon szeretek

– mondta el Lovas Rozi a Szentendrei Teátrum sajtótájékoztatóján, ahol az Árvák című darabban fog játszani.

Az előadás ráadásul afféle "családi vállalkozás" lesz, hiszen a férje lesz a rendező, a további szerepekben meg a filmsorozatból ismert "párja", Lengyel Tamás és Molnár Áron is feltűnik majd. Lovas Rozi a kollégáival már ismeri a közös munkát, férjével viszont ez az első eset – ami szerencsére jól sült el.

Minden nagyon természetes és magától értetődő volt, szakmailag is. Én teljesen megbízom benne, ő is bennem, ráadásul ugyanazok a dolgok tetszenek, ugyanazokat tartjuk jónak vagy rossznak. Az egész próba egy baráti, laza folyamat volt, annak ellenére, hogy maga a darab komoly témát dolgoz fel

- mondta el a színésznő, aki arra is kitért, hogy kisfia születése megváltoztatta őt.

Új dimenzió nyílt az életemben, máshova helyeződtek a hangsúlyok.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.