Ezek voltak a nyerőszámok, hatalmas várakozás közepette kihúztak öt számot is, amelyekkel most 1400 millióval gazdagodhatott valaki.

Giganyeremény, telitalálat a lottón – elvitték az 1400 millió forintot

A 22. héten, a főnyeremény gigantikus összeg volt.

Nyerőszámok:

9, 32, 47, 72, 81

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem, hölgyeim és uraim! Vegyék tudomásul, hogy nem a Lölő nyerte meg! Legyenek tisztában azzal, hogy a fentnevezett ennyi pénzért nemhogy bármit tenne vagy akár lehajolna, de már a kisujját se mozdítja.
És nem, a Szijjártó se volt. A felállás azonos a fentnevezett ""nemstrómannal"". A kínai üzlet mellett ez már aprópénz. És ő (is) tudja, hogy valamit az alvezéreknek is hagyni kell, mert ha nincs szabadrablás a győztes csata után, akkor a sereg szétszéled.
Neeeem, nem is a Rogán volt. Neki (és az új famíliának) a banki hitelkihelyezési szektor van a nevére iratva. A föld megmarad, a lottószelvény megsemmisülhet egy nagyobb természeti katasztrófa során.
Ebben a kategóriában csupán a ""rezsibuzik, áderek és hasonlómásodvonalak"" maradnak a haszonélvezetben. Népes tábor, ott ez majd nagyon eloszlik. De a tudat, hogy a Főnök gondolt rájuk, még elég ahhoz hogy a nyáj ne széledjen szét.
És a cél pont ez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.