Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszónő anno azt sem verte nagy dobra, hogy megházasodott, most pedig a válását is diszkréten intézte – adta hírül a Blikk.hu.

Eddig titkolták, de most kiderült: Kovács Ági elvált gyermeke apjától
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A Blikk.hu értesülései szerint Kovács Ági már egy ideje már külön él gyermeke apjától. A szerelem elmúlt, de a jó viszony megmaradt – ez főként a közös gyermekük miatt fontos. 

A sportolónő 2010-ben kötötte össze az életét Gáborral, akkor egy meghitt, családi ünnepséget tartottak. A kapcsolatuk gyümölcseként született 2011-ben Gábor Dominik, és sokáig úgy tűnt, a kötelékük erős alapokon nyugszik, minden a lehető legnagyobb rendben van közöttük. Az utóbbi időben azonban egyre kevesebbet hallhattunk a kapcsolatukról, jó ideje nem is lehetett együtt látni a házasokat. 

Ahogy sajnos a legtöbb kapcsolat a mostani világban, az övéké is véget ért. Mindent megbeszéltek és úgy döntöttek, nem folytatják együtt

– nyilatkozta egy, a neve elhallgatását kérő informátor a lapnak.

Nem nyilatkoztak róla, nem születtek belőle cikkek, a szurkolók, a rajongók nem értesültek róla, de ha Ágit a környezetében valaki megkérdezte a házasságáról, akkor elárulta, hogy már nincsenek együtt Gáborral. Egyébként Ági boldognak, kiegyensúlyozottnak tűnik, sokat dolgozik ugyan, de nagyon szereti a munkáját, és a gyermeknevelés tölti még ki a mindennapjait

– tette hozzá.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Pozitív, hogy nem róluk szól a bulvár.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.