Pásztor Anna előadóként valószínűleg többször nézett szembe a halállal, mint bárki más. Hol ő volt a Kaszás célpontja, hol vele kapcsolatban álló személyek, a rajongói – írja a Borsonline.hu.

Hátborzongató vallomást tett az énekesnő
Fotó: Youtube

Egy őrült rajongója például halálosan megfenyegette,

kést is vitt a koncertjére, hogy kivégezze Annát, majd miután elfogták, öngyilkos lett.

Egy másik fiatal srác szintén önkezével vetett véget az életének, róla dalt is írt az Anna and the Barbies frontembere.

Most pedig Kadarkai Endre műsorában, a Szavakon túl című műsorban mesélte el, nem ez a két rajongója volt „csak”, aki önkezével akart véget vetni az életének.

Talán Annának is köszönhető viszont az, hogy a több, mint tíz esetből csak ez a kettő végződött tragédiával.

A beszélgetés egy pontján arról volt szó, hogy mennyi negatívumot pakolnak Annára azok, akik nekik mesélik el a bánatukat, és hogy hogyan tanulta ezt meg kezelni az énekesnő.

Nagyon sokan írtak nekem, hogy „Anna, azonnal hívjál föl, beszélgessünk, találkozzunk, mert különben öngyilkos leszek. Ilyenből volt vagy tíz eset. Kettő öngyilkos is lett. Sokakkal foglalkoztam és vissza is írtam nekik, de ez borzasztó felelősség. Ilyenkor általában elmondom azonnal, hogy emberek ahhoz, hogy segíteni tudjanak, életük végéig tanulnak, hogy ezt kezelni tudják és olyan dolgokat tudjanak mondani, ami segít

- magyarázta Anna, akitől Kadarkai itt megkérdezte, őt mennyire viselik meg az ilyen brutális szándéknyilatkozatok, pláne, ha tragikus tettbe is fordul a sötét gondolat.

Hogyne, megvisel, ez borzasztó. De attól függ, volt ez a támadó, aki meg akart ölni és utána lett öngyilkos, akkor nem volt bennem önvád, inkább arra gondoltam, hogy de jó, hogy nem haltunk meg se én, se a gyerekeim, se a zenekarom. Ez az ember mindenképpen meg akart halni, de előtte még mindenképpen ki akart nyírni. Borzasztó volt, hogy meg kellett ismernem egy embert, aki ilyen lélekkel élt

- mondta Anna.

Olyan volt, hogy valaki felhívott, karácsony előtt, hogy karácsonykor öngyilkos lesz. Mondtam, hogy „Figyelj, nem tudok mit mondani, és hogy, nem is posztom, de annyit tudok mondani, hogy 28-án lesz egy koncertünk, ha oda eljössz, akkor meghívlak két pálinkára és felírlak a VIP-listára. Ott lesz a neved, gyere el, ha 28-án ott leszel, tudom, hogy élsz.” Jött, és pálinkáztunk! Ő pedig megköszönte.

Anna kifejtette azt is, miért nem reagál intenzívebben ezekre az üzenetekre:

úgy érzi ugyanis, hogy nem feladata, hiszen attól, mert színpadon áll, nem ért mindenhez és pláne nincs meg benne az a szakértelem, ami például egy pszichiáterben, aki képes a megfelelő szavakkal és tettekkel jobb belátásra bírni egy öngyilkosságra készülőt.

Forrás: Borsonline.hu
Címlapkép: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.