A magyar származású Dj és producer, Robert Lalkovits, művésznevén Axone, szuper és hivatalos közös lemeze a világhírű szupersztárral, Nicki Minajjal. A minap felhívtam Róbertet egy telefonos interjú erejéig. Megkérdezzem erről a fantasztikus közös zenélésről és alkalomról, melyet Nicki Minaj, világhírű amerikai rap énekes, előadóművésszel teremtettek meg egy közös zenei remix elkészítése kapcsán...

Feltöltő: GergoCikkely
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kiwibomba
Hey öcskös, ez tényleg jól sikerült, gratula! Ezt oda toltad neki rendesen!!!
Margitka
Azta:)) Ez a rockos kezdés nagyon meglepő és klassz. Amúgy is imádom a rock zenét, ezzel még azokat is berántod. A cikk meg állati. De kellene ide a Magyar médiába is ilyen türelmes és értelmes újságíró.Egyszerűen nem találok szavakat erre. Robi egy Magyar srác. Hát ez szinte hihetetlen, ez a zenei színvonal valóban kiemelkedő. Ügyesek vagytok:))))
Katalinka
Ebben a remixben minden van srácok, rocktól a blueson át a hip hop-ig minden ami kifér a csövön.Nem rossz és Nicki kacérkodó hangjával ez sokat odanyom a latba.
MarkyMark
Eszméletlen mi folyik itt gyerekek.Zeng a net tőled kiscsávó!!!:)))) hányan dolgoznak ezeken a hírveréseken és megjelenéseken, százan, hatszázan? Berosálok tőletek.Pont Nicki Minajjal kavartál, ezzel a nagyseggű bombázó dívával? Honnan a fészkes fenéből tudod te időként kinek csinálj remixet? A lányom is imádja ezt a repedtsarkút.Ez neked csak úgy jön,vagy előre tudjátok miben lehet biznisz? A facebook az egész google, sőt az összes fizetett reklámrendszer téged önt be a nagy közösbe szinte, mennyi lóvéba kerül ez, azta ku, bele sem merek gondolni.Minden esetre ha már írtam rosszat nem kívánok én neked.Felőlem döngessél ezerrel, még mindig jobb mint Orbán arcát, vagy Gyurcsány hülyeségeit hallgatni és nézni álló nap. Legalább építed a zenei kultuszt. Kész röhej:)ÖÖÖ)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.