GergoCikkely

Egy jellemből a jellemtelenségbe, avagy Facebook barátunk név változtatása

Manapság bárki megteheti hogy arculatot, vagy nevet változtat, legyen az egy ember, legyen az egy párt, vagy éppen most nemsokára majd a FB barátunk.

Rendkívüli !!! - Hatalmas geomágneses aktivitás közeledik

A Havária Információs Rendszer tájékoztatása szerint, ma késő estétől 22:00-tól, kb hajnali 3 óráig fokozottan veszélyes geomágneses aktivitás lesz a földön.

Rendkívüli élő sajtótájékoztató és konferencia a közösségi világhálók leállásáról

Az alábbi Youtube oldalon keresztül nyomon követheti az erről szóló eseményeket angol nyelven, élőben.

Légy résen, kapd össze magad és készülödj a viharra!

Két nagyon csúnya vihar próbálkozik elérni Magyarország térségét.

Hivatalos zenei Remix Nicki Minaj művésznővel

A magyar származású Dj és producer, Robert Lalkovits, művésznevén Axone, szuper és hivatalos közös lemeze a világhírű szupersztárral, Nicki Minajjal.

Laza védekezés, mégtöbb megbetegedés

Míg sokan azt gondolják, hogy a szájmaszk használata segít a védekezésben és távol tartja a vírusos fertőzést, valójában hatalmas tévedésben vannak.

Kitört a Pesti Diliház

Biztos mindenki emlékszik Fenyő Miklós dalára a "Limbó Hintóra".

Azonnali távozásra kellene felszólítani az MTVA vezetését!

Az elmúlt napokban történt kritikus eseményekről nemhogy érdemben nem tudósítottak megfelelően, de egyáltalán nem álltak ki egyetlenegy ellenzéki párt törekvése és gondolata mellett sem, mely a Magyar lakosság igen nagy érdekét képviseli és szolgálja.

Mikor lesz itt valódi kormányváltás?

Sokan azt írják és mondogatják a különböző internetes fórumokon és közösségi oldalakon, hogy ilyen jelenlegi laza módszerekkel nem lehet kormányt váltani, amit most a bal oldali ellenzéki pártok folytatnak.

Tanulj érvényt szerezni Holland módra!

Vannak szép zenék, vannak nyugtató és tánczenék és mindezekre megvannak a megfelelő órák és pillanatok is, de ezek most közel sem azok az idők .

Menj harcolni, vagy elbuksz!

Tisztán látszik, hogy laza módszerekkel esély sincs arra, hogy kormányváltást lehessen kezdeményezni.

Van remény, nincs remény, hova tovább kislegény?

Bármi is fog történni a tüntetéssorozatok után, mindenkinek érdemes elgondolkodni rajta és belátni, hogy nincs olyan párt, aki képes lenne érdemben kormányozni az országot és kiállni az emberek érdekei mellett, ugyanis az eltelt idők folyamán, mindegyik egytől-egyig eljátszotta a renoméját az emberek szemében és ráadásul a...

Drasztikusabb lépésekre van szükség

Tisztán látszik az elmúlt napok történéséből, hogy a parlament előtti ácsorgás, provokálás és skandálás és felesleges orditozás nem vezet sehová és csak időhúzásnak bizonyul.

Exkluzív zenei interjú Róberttel

A minap egy hosszas telefonos interjút készítettem Róberttel, azaz művésznevén Axone-nal, a hires hangfelvételi producerrel és zeneszerzővel és remixerrel, hogy miként alakul mostanában a körülötte forgó zenei világnézete és a magánéletét mélyen érintő dolgok sorozata, mely részének megértését és megvilágítását...

Gyönyörű emlékzene Róberttől

Robert Lalkovits, művésznevén Axone egy lélegzetelállítóan szép zenét készített emlékbe zenei menedzserének, aki körülbelül 2 hónappal ezelőtt szívinfarktusban halt meg 50 évesen egy Los Angeles-i kórházban.

Ilyen szép a szerelem

Robert Lalkovits, művésznevén Axone, egy csodálatos zenével rukkolt elő legújabb szerelmének a gyönyörű Fárának, aki Dhakában él, Bangladeshben.

Van megoldás a terrorizmus megállítására

Egy amerikai kutató és szociálpszichológus szerint, csak három módszer létezik a jelenleg, főleg Európát súlytó terror megfékezésére és végleges megállítására.

Túl sok a 11-es és a 22-es játszma, a terroristák futballmeccsén

Egy Magyarországon élő srác meglepő és egyben hatalmas felfedezést tett a terror történelmében, amivel ha éppen nem is csökkenthető, de megelözhető vagy lelassítható lenne a terrortámadások száma, ha nem engedik el a szemük elött az érintett hatóságok ezt a fontos és biztosan nem véletlenekből álló információt.

Hivatalos élőzenei koncert az Alien Covenant című filmhez

Dj. Axone, azaz művésznevén, Lalkovits Róbert nemzetközi elektronikus és hangszeres zeneszerző, egy hivatalos élőzenei koncertet adott egy amerikai médiaállomáson keresztül, melyet a Youtube közösségi videómegosztó oldalon is lehetett hallgatni.

A nap kérdése egy igazi macsótól!?

Több mint fél órája a Gyakori Kérdések oldalt böngészve bukkantam rá egy ismeretlen kérdező által feltett kérdésre az oldalon.